Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Un polițist din Pitești și copilul său de 3 ani, găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis. Soția a făcut descoperirea macabră
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Un polițist din Pitești și copilul său de 3 ani, găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis. Soția a făcut descoperirea macabră

UPDATE/ Un polițist din Pitești și copilul său de 3 ani, găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis. Soția a făcut descoperirea macabră

Un polițist de 29 de ani din Pitești și-ar fi omorât copilul de trei ani și apoi s-ar fi sinucis. Cea care i-a găsit pe cei doi morți în casă este soția, care a venit cu un pompier la ușă, pentru că bărbatul nu îi mai răspundea la telefon. 

De Remus Vlad, Cristian Simion,

UPDATE ora 18:25. Polițistul Marius Franțescu a lăsat un bilet de adio. Anchetatorii nu au făcut însă public și conținutul biletului. În apartamentul bărbatului s-au auzit două împușcături, deși polițistul ar fi folosit o tehnică pentru a atenua zgomotul.

UPDATE ora 17:12. Potrivit Adevărul, polițiștii l-au găsit pe copil înfășurat într-un sac, iar pe tată, împușcat în cap.

UPDATE ora 16:18. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că polițistul se numește Marius Franțescu. Potrivit presei locale, polițistul Marius Franțescu era fiul consilierului local de la PNL Mioveni, Costel Franțescu.

Pompierii de la ISU Argeş au intervenit sâmbătă după-amiază într-un apartament de pe stradaEremia Grigorescu din Pitești, acolo unde două persoane, tatăl şi copilaşul de 3 ani, au fost găsiţi morţi, în casă. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că alerta la 112 a fost dată de soţia bărbatului, alarmată de faptul că acesta nu îi mai răspundea la telefon.

Cei doi polițiști, care se află în divorț, împărțeau custodia copilului de 3 ani. Sâmbătă dimineață, femeia i-a lăsat soțului copilul, apoi acesta nu a mai răspuns la telefon.

Bărbatul activa din anul 2011 la BCCO, în timp ce soția sa lucrează la Poliția Economică. Bărbatul a fost supus ultimei testări psihologice în anul 2018 și a trecut-o fără probleme.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

La această oră, se fac cercetări la fața locului, pentru a se stabili și dacă arma folosită de bărbat este cea din dotare.

În vară, un caz similar a șocat România. Adela Maria Lăpădat, o polițistă din Gorj, și-a omorât bebelușul și mama, apoi s-a sinucis. Femeia ar fi suferit de depresie postnatală.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Mărturii din orfelinatul ororilor. Un angajat al unui centru pentru copii cu dizabilități face dezvăluiri cutremurătoare: recunoaște că au bătut minorii, dar dă vina pe sistem

Close
Închide
  Close