De Denisa Dudescu,

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași a impresionat cu povestea sa  o țară întreagă, iar oamenii nu au rămas indiferenți la situația lui. Tânărul și soția sa locuiesc într-o casă modestă  în cartierul Dallas din Iași. Când a aflat că soţia lui a născut un băieţel, a vrut neapărat să-şi vadă fiul la maternitate şi să le ducă mâncare.

Pe numele lui Sergiu a fost deschis un cont bancar, iar cei care au vrut să-l ajute pentru a-și face repara casa au început să doneze. Primele donații au ajuns la el, iar Sergiu a făcut un gest de-a dreptul emoționant. A împărțit o parte dintre alimentele primite cu o familie săracă și a cumpărat o rețetă unui bătrân.

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”, a spus Sergiu, potrivit bzi.

Sergiu a povestit că duminică s-a trezit la ușă cu o femeie. Aceasta i-a spus că a auzit că a primit mai multe cadouri și l-a rugat dacă poate să-i dea și ei ceva de mâncare pentru cei cinci copii ai săi. Sergiu nu a stat pe gânduri și i-a dat femeii ceva alimente și pampers.

„A venit la mine… știu că sunt săraci, așa cum suntem și noi… I-am dat câteva alimente și pampers”, a mai povestit Sergiu.

Povestea cutremurătoare a ultimilor condamnați la moarte din Europa. Sunt doi frați, iar familia lor nu va ști când și unde vor fi executați
Recomandări
Povestea cutremurătoare a ultimilor condamnați la moarte din Europa. Sunt doi frați, iar familia lor nu va ști când și unde vor fi executați
 

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, a impresionat o țară întreagă. Reporterii BZI au fost cei care l-au găsit pe tânăr după ce au ajuns să fie publicate câteva imagini cu el călare pe cal în centrul Iașului. Sute de oameni au fost impresionați de povestea tânărului. Ieri, reporterii BZI și luptătorul Cătălin Moroșanu l-au însoțit pe Sergiu la bancă, acolo unde și-a deschis un cont bancar. Primele donații au început să apară, iar Sergiu are șanse mari să adune bani pentru o căsuță pe care să o împartă cu familia lui. Sergiu este un om simplu, muncitor și de o modestie cum rar poți întâlni. Ieri, reporterii de la BZI.ro l-au întrebat cum s-a schimbat viața lui de când a devenit cunoscut. Răspunsul lui a fost mai mult decât emoționant.

Cei care vor să-l ajute pe Sergiu o pot face acum, donând într-unul din conturile următoare: RO50BRDE240SV35310842400 în Lei și RO84BRDE240SV35311132400 în Euro. Ambele sunt deschise pe Ciobotariu Sergiu Ion.

Povestea emoţionantă a tânărului din Iaşi care s-a dus ,zilele trecute, călare la maternitate să-şi vadă soţia şi bebeluşul poate fi citită aici.

Citeşte şi:

VIDEO | În Milano s-a deschis cel mai mare spital cu terapie intensivă, în doar 10 zile de muncă neîntreruptă. Italienii au donat 21 de milioane de euro

Demisii COVID-19 și la Timișoara. Medicul ATI Camelia Roiu: “De ce ministrul sănătății și cei responsabili de dezastru pot să-și dea demisia și doctorii, nu?”

Directorul DSP Arad, către medicii trimiși la frontieră să trieze românii întorși în țară: ”Pe cine să contaminezi, doamnă?”

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor