De Mihai Niculescu,

Pensionarul militar avea însă un trecut încărcat de țepe, întrucât a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că delapidase Regia de Apă și Canal din Constanța cu peste 100.000 de lei, pe vremea când era angajat acolo.

După ce s-a văzut cu banii, nu a mai plătit un leu, așa că amicul său s-a trezit cu o executare silită pe numele său. A contestat-o în instanță, însă nu a avut succes, arată publicația Replica.

Omul a acceptat să îl gireze, în 2016, după ce l-a întrebat dacă mai are alte credite sau obligații financiare, iar fostul militar i-a promis că va rambursa întregul credit. S-a făcut însă nevăzut.

Constănțeanul binevoitor a fost executat silit. Foto: Replica

„În realitate, numitul Rizea Angheli i-a ascuns faptul că se afla într-o situație financiară dificilă, respectiv era anchetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare a RAJDP Constanța și că avea mai multe datorii restante ce decurgeau din nerespectarea achitării unor credite contractate de către acesta. Mai mult, i-a ascuns și faptul că s-a solicitat și urma să fie obligat la plata unei pensii de întreținere în favoarea unui copil minor” au stabilit magistrații constănțeni.

Binevoitorul a aflat că era dator în vara anului 2018, atunci când a fost somat de către Casa de Ajutor Reciproc a Cadrelor Militare Constanța și ulterior executat silit.

Sursa foto: Pexels

Citeşte şi:

G4Media: Alexandru Cumpănașu, pus sub acuzare de DNA pentru fraudă cu fonduri europene. Reacția acestuia

Ileana Văcăroiu, șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan”, spune că profesorul pe fals Checheriță trage sforile astfel încât ”7 rezidenți din 24 au ajuns să umilească medici!”

Nu cetățenii, ci blaturile cu televiziunile îi țin pe Gabriela Firea și pe primarii de sectoare în cursa pentru primării!

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează