Mergi direct la conținut »
Teo Trandafir a vorbit despre Răzvan Ciobanu. "Prietenia noastră n-a început grozav"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Teo Trandafir a vorbit despre Răzvan Ciobanu. "Prietenia noastră n-a început grozav"

Teo Trandafir a vorbit despre Răzvan Ciobanu. „Prietenia noastră n-a început grozav”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a vorbit despre Răzvan Ciobanu și despre relația pe care a avut-o cu acesta.

De Dana Aramă,

Într-o înregistrare video, Teo Trandafir a explicat cum a început relația sa cu regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu.

„Unul dintre oamenii pe care i-am cunoscut îndeaproape și care mi-a dat o ultimă lecție despre oameni. Prietenia noastră n-a început grozav. Nu ne-am plăcut acum 20 de ani când ne-am cunoscut și ne-am aruncat prin intermediul mass-media cuvinte care acum nu-și mai au sensul. Dar în timp ne-am dat seama că suntem doar copiii lui Dumnezeu și că nu avem niciun drept să facem asta. Ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, am înțeles că suntem la fel și am legat o relație care nu se va sfârși niciodată.

Acum am citit lucruri abominabile despre prietenul meu. Și o să vă întreb un lucru? Ce se mai poate face acum? Perfect, îl înjurăm pe Răzvan Ciobanu, spunem despre el că era gay. Spusese el înainte. Răzvan n-a ascuns nimic despre ce a făcut. A făcut greșeli pe care și le-a asumat și despre care ne-a învățat să nu facem la fel. Cuvintele care se aruncă acum sunt inutile. Răzvan Ciobanu a murit, el nu-și mai poate cere iertare…”, a spus teo Trandafir.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi.


Citește și:

Cât de mult din Europa deține China? Cum se implică economic statul chinez în UE

Close
Închide
  Close