De Valentina Postelnicu,

În cursul dimineţii, ministrul, care s-a aflat la Giurgiu, a anunţat că renunţă la propunerea legislativă, pentru moment.

„Astăzi o să anunț la Comisia de buget-finanțe de la Senat, unde sunt cu colegii, următorea abordare: am să mă opresc cu acest act normativ până când cel puțin, poate, 10.000 de oameni de afaceri din România, 10.000 de semnături să le văd pe o listă, în sensul că dânșii doresc această lege să fie trecută de Parlament”, a spus Teodorovici, potrivit Hotnews.ro.

La câteva ore după această declaraţie, ministrul a ajuns la Senat, la Comisia de buget-finanţe, unde şi-a schimbat declaraţia.

El a spus că proiectul rămâne în circuitul parlamentar, dar va fi inclus pe ordinea de zi a Comisiei de buget după o dezbatere în zona economică.

„Este necesară o dezbatere mai largă în zona economică şi am toată convingerea că oamenii de afaceri vor veni clar cu susţinere pentru această variantă (…)

Sensul proiectului este protejarea atât a angajatului, angajatorului, cât şi a bugetului de stat.(…) Şi în România, mediul economic are nevoie de o schimbare de abordare. Pentru un anumit plafon, dacă sumele sunt plătite, să nu se meargă mai departe pe abordarea penală.

Proiectul rămâne în Parlament şi colegii parlamentari vor decide când va fi inclus pe agenda Comisiei”, a afirmat Teodorovici.

Citeşte şi:

Doi ani de când studentul Vlad Baici a murit strivit de poarta de intrare în Timișoara, doborâtă de furtună. Ancheta nu e nici acum finalizată!

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens