MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Angajaţi ai căilor ferate din R. Moldova, prinşi cu ţigări de contrabandă în trenul Chișinău-București

Distribuie

Poliţiştii din Ilfov au prins în flagrant, în această dimineaţă, patru angajaţi la o companie de căi ferate din Republica Moldova cu aproximativ 100.000 de ţigarete de contrabandă. Acestea erau ascunse într-un vagon al trenului "Prietenia", care circula pe ruta Chişinău-București (Gara de Nord).

Poliţişti Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat un flagrant în urma căruia patru angajați ai trenului au fost  depistați transportând ţigarete de contrabandă, care urmau să fie comercializate în piețele din municipiul București, potrivit anchetatorilor.

„Bărbaţii, angajaţi la o companie de căi ferate din Republica Moldova, ar fi adus prin intermediul unui tren care efectuează călătorii pe ruta Chişinău – Bucureşti, peste 100.000 de ţigări de contrabandă. În acest moment, se efectuează percheziţia la întreg trenul”, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov.

Trenul percheziţionat a fost tras la Gara de Nord – Triaj, până la încheierea cercetărilor. Toate produsele au fost ridicate în vederea confiscării polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, iar  cercetările continuă  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză, pe numele a 4 bărbați, cetățeni moldoveni, s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Recent, polițiștii de frontieră au făcut o captură impresionantă de țigări de contrabandă, la granița de nord. Vezi cum arată o mașină burdușită cu baxuri!

FOTO – Captură video Youtube


Citește și… Cum a fost demascat jurnalistul de la Der Spiegel care își falsifica articolele. Un colaborator spaniol al revistei a descoperit și investigat invențiile lui Claas Relotius


 

Citește mai multe despre poltia de frontiera pe Libertatea.

Comentarii