De Dragoș Tănase,

Poliţişti Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat un flagrant în urma căruia patru angajați ai trenului au fost  depistați transportând ţigarete de contrabandă, care urmau să fie comercializate în piețele din municipiul București, potrivit anchetatorilor.

„Bărbaţii, angajaţi la o companie de căi ferate din Republica Moldova, ar fi adus prin intermediul unui tren care efectuează călătorii pe ruta Chişinău – Bucureşti, peste 100.000 de ţigări de contrabandă. În acest moment, se efectuează percheziţia la întreg trenul”, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov.

Trenul percheziţionat a fost tras la Gara de Nord – Triaj, până la încheierea cercetărilor. Toate produsele au fost ridicate în vederea confiscării polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, iar  cercetările continuă  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză, pe numele a 4 bărbați, cetățeni moldoveni, s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Recent, polițiștii de frontieră au făcut o captură impresionantă de țigări de contrabandă, la granița de nord. Vezi cum arată o mașină burdușită cu baxuri!

FOTO – Captură video Youtube


Citește și… Cum a fost demascat jurnalistul de la Der Spiegel care își falsifica articolele. Un colaborator spaniol al revistei a descoperit și investigat invențiile lui Claas Relotius


 

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații