MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

„Tombola pentru bunii platnici” organizată de o primărie din Bistrița Năsăud. Care sunt condițiile de participare

Distribuie

O primărie din Bistrița Năsăud organizează o tombolă pentru cetățenii care își plătesc impozitele la timp. La premiile constând în produse electrocasnice se adaugă și o bonificație de 10% din valoarea sumelor de plată, iar condiția este ca oamenii să-și plătească taxele locale până la data de 31 martie.

Tombola pentru bunii platnici” va fi organizată în data de 3 aprilie, în orașul Sângeorz-Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud iar extragerea va fi făcută live pe Facebook, cei mai norocoşi urmând să primească produse electrocasnice.

„Trei premii vom acorda. Încă nu ştim ce vor fi, dar vor fi electrocasnice. Nu gradul de colectare a fost motivul neapărat, dar vrem să fie şi mai bine, să trecem de 90 şi ceva la sută”, a spus primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, potrivit Agerpres.

Cei care îşi vor achita integral impozitele şi taxele locale până în data de 31 martie vor primi, de asemenea, o bonificaţie de 10%.

Datornicii vor apărea și ei pe o listă, după data de 3 aprilie, se precizează în anunț.


Citește și: INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim


 

Comentarii