Mergi direct la conținut »
UPDATE: Trafic reluat pe autostrada Bucureşti-Piteşti după un incendiu de vegetaţie. Coloană de mașini spre Capitală pe aproape 4 kilometri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

UPDATE: Trafic reluat pe autostrada Bucureşti-Piteşti după un incendiu de vegetaţie. Coloană de mașini spre Capitală pe aproape 4 kilometri

Circulația rutieră a fost oprită, luni, pe ambele sensuri ale autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, din cauza unui incendiu de vegetaţie produs pe sensul de mers către Piteşti. Vizibilitatea a fost îngreunată din cauza fumului.

UPDATE 14:18: Traficul a fost reluat în jurul orei 14, pe ambele sensuri ale autostrăzii A1 București-Pitești, după ce a fost oprită total din cauza unui incendiu de vegetație produs la kilometrul 32. Pe sensul de mers spre Capitală, s-a format o coloană de mașini pe o distanță de aproape patru kilometri.


Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul este oprit total în zona localității Bolintin-Vale, județul Giurgiu.

Din cauza fumului care îngreunează vizibilitatea, polițiștii au decis să oprească traficul pentru a preveni producerea de accidente.

Circulația urmează să fie reluată după ce pompierii vor lichida incendiul.

În urmă cu patru zile, un accident în lanț a avut loc între Timișoara și Cenad din cauza unui incendiu de vegetație. Un șofer a oprit mașina pe șosea întrucât nu mai putea înainta și a fost lovit în spate de alte două autoturisme. Două persoane au ajuns la spital.


Citește și:

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului


 

Close
Închide
  Close