MENIU CAUTĂ
14 Dec. 2015 08:39 , de Madalina Ciodaru Burada

Tragedia din COLECTIV. Ioana a murit la doar 36 de ani. Cât de frumoasă era | FOTO

Distribuie

În noaptea tragediei, 30 octombrie, Ioana se afla în Colectiv cu prietenii, însă bucuria și distrația s-au trasformat în coșmar. Ea a suferit răni grave și a fost internată la Spitalul Bagdasar-Arseni, din București. Ulterior, ea a fost transferată în Germania, unde duminică seara a trecut în neființă.
Ioana avea 36 de ani și era psiholog și era orfană de ambii părinți, potrivit România TV.
'Din păcate, lupta Ioanei nu a avut finalul la care am sperat … Dumnezeu să te odihnească în pace, Gogoşica noastră dragă!”, „Ioana Raluca Pănculescu a plecat în lumea de dincolo! Mulțumesc pentru amintirile din lumea de aici, Ioana Raluca!”, „Mergi spre lumină, dragă Ioana! Suflet pur și luminos! Odihnă veșnică!”, 'Cu mare tristete va anuntam ca Ioana este acum intr-o lume mai buna. Dumnezeu sa o odihneasca!', Ioana Raluca Pănculescu a plecat în lumea de dincolo! Mulțumesc pentru amintirile din lumea de aici, Ioana Raluca!', au scris internauții care spun că o cunoșteau.
Altcineva a scris un mesaj sfâșietor despre sfârșitul Ioanei: „Persoana care a decedat azi in jurul orei 8 se numea Ioana Raluca Panculescu. Avea 36 de ani si era singura. Cu durere in suflet va anunt ca a murit singura acolo nu a avut pe nimeni langa ea ca apartinator”.
În Germania, au fost transferaţi în total cinci pacienţi, dintre care trei au decedat şi doi sunt în stare stabilă.

Cel mai dramatic caz din ultimii ani din România

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, 30 octombrie, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitala. Peste 140 de oameni au suferit arsuri grave, iar 27 au fost găsiţi fără suflare la faţa locului. Rănitii au fost transportați la mai multe spitale din Capitală şi, ulterior, unii dintre ei au ajuns la spitale din străinătate.
UPDATE | INCENDIUL DIN COLECTIV. 61 de morți. 6 răniți în stare critică și foarte gravă | FOTO&VIDEO
Incendiul a izbucnit de la materialele pirotehnice pregatite pentru show-ul trupei Goodbye to Gravity. Flacarile de la artificii au cuprins un stâlp din club si s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încaperea, din cauza spatiului mic si a materialelor din jurul scenei.
 

Comentarii