De Ciprian Iana,

UPDATE, 15 ianuarie. Și cel de-al doilea minor dispărut duminică seara a fost găsit miercuri înecat în apa râului Olt, a informat ISU Braşov. Potrivit sursei citate, apa avea avea o adâncime de 2,5 metri în zona în care a fost găsit trupul neînsufleţit al copilului.

În urma căutărilor întreprinse de către polițiști, jandarmi, efective ISU și voluntari, unul dintre băieți a fost descoperit fără suflare, în râul Olt.

Din păcate, băiatul, care a fost transportat de urgență la spital, n-a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat, în final, decedat.

În ceea ce-l privește pe celălalt minor, acesta este de negăsit, forțele de salvare sosite la fața locului continuând căutările.

La căutări participă şi patru scafandri din cadrul ISU Braşov. Pe lângă forţele MAI, la căutările de duminică au participat voluntari şi membri ai Asociaţiei 4X4 Rescue.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 18,00, cu privire la faptul că doi adolescenţi de 14 ani au plecat în sat, la joacă, şi nu s-au mai întors acasă.

„Echipe operative formate din poliţişti din cadrul IPJ Braşov – secţia 6 rurală Hoghiz, Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Poliţia municipiului Făgăraş, Secţia 3 Poliţie rurală Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Braşov, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Braşov şi echipaje ale SMURD, precum şi voluntari au desfăşurat activităţi de căutare pe raza localităţii Bogata şi a celor învecinate, precum şi pe cursurile de apă Bogata şi a râului Olt”, au precizat reprezentanţii IPJ Braşov, citați de Agerpres.

FOTO: ISU Brașov – Facebook

Citeşte şi:

Finanțarea autostrăzii Sibiu – Pitești, blocată de gândacul croitor. Acuzele lui Răzvan Cuc și reacția acidă a lui Lucian Bode

Plan de restructuare a instituțiilor din Ministerul de Interne, anunțat de Marcel Vela. Vizate, posturile cu salariile foarte mari

Controale și în alte județe, după cazul ISU Dolj. ”S-ar putea ca această epidemie să fie în toată țara!”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși