De Dragoș Tănase,

Astfel, potrivit fostului președinte, Klaus Iohannis practic nu are adversar în cursa pentru un nou mandat la Cotroceni.

Totuși, susține fostul șef de stat, acesta ar fi trebuit să accepte să meargă la dezbateri pentru că românilor le place să știe că au un președinte curajos.

„E nevoie să faci măcar una-două întâlniri în turul doi. Trebuia și în primul tur… Iohannis nu are practic adversar, dar pentru consolidarea imaginii dânsului de politician care e deasupra doamnei Dăncilă, îi prindea foarte bine o demonstrație publică. Dacă aș fi fost în locul lui Iohannis, făceam 10 dezbateri. Explicația oficială (a PNL și a lui Iohannis) nu ține”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

El este de părere că te întâlnești mult mai bine la televizor cu poporul, pentru că la o întâlnire directă te vezi cu maxim 2.000 de oameni, în timp ce televiziunea ajunge la câteva milioane de persoane.

„E o tehnică de prezervare a diferenței, dar ar putea să genereze o reținere a multor oameni să meargă la vot, pentru că orice român își dorește un președinte curajos, care se duce să-și înfrunte competitorul”, susține Băsescu.

Garantez că președintele Iohannis are votul meu, dar acest refuz de a avea măcar o întâlnire cu Dăncilă nu e cea mai bună soluție.

Traian Băsescu, la B1 TV:

Tot ieri, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat pentru Libertatea că președintele Klaus Iohannis nu va accepta să participe la o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, argumentând că participând la o astfel de confruntare, președintele ar legitima-o.

Citeşte şi:

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

De ce nu vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui, date pe Facebook

Surse politice: Iohannis poate folosi refuzul dezbaterii ca să crească interesul, dar e posibil să accepte dialogul! Pe ce se bazează

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere
GSP.RO

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor