De Cristian Anton,

”Acum îl putem lua şi pe Putin la Deveselu, să vadă că sistemul de acolo e orientat în primul rând pentru a preveni lovituri ale Iranului.

În momentul de față a devenit mai actual ca oricând scutul, ca o nevoie de securitate, nu doar pentru România, ci pentru toată regiunea pe care scutul o protejează.

Să sperăm că în curând va fi gata şi investiţia din Polonia, ceea ce va genera securitate în aproape toate ţările Uniunii Europene”, a spus Traian Băsescu la Digi 24.

Fostul președinte a mai spus că scutul ar putea fi folosit în contextul în care Iranul ar dori să dea o lovitură unui aliat al SUA.

Să lovească SUA e foarte greu. Dar ar putea să-i dea prin cap nevoia de a-şi arăta capabilităţile militare, încercând să lovească un aliat al SUA. În ceea ce ne priveşte, nu există dubii că România e aliat al SUA.

Traian Băsescu:

Scutul antirachetă din localitatea Deveselu din județul Olt este activ din decembrie 2015.

Citeşte şi:

Înainte să devină președinte, Donald Trump nici măcar nu știa cine e Qassem Soleimani. Dialogul incredibil pe care l-a avut cu un jurnalist

Sicriul cu trupul neînsuflețit al generalului Qassem Soleimani a fost adus la Bagdad. Zeci de mii de oameni au strigat „Moarte Americii!”

Mesajul războinic al fiicei lui Qassam Soleimani după ce acesta a fost ucis la ordinul lui Donald Trump

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni