Mergi direct la conținut »
Trei fetițe din Bistrița au ajuns la spital, după ce mama lor  le-a spălat pe cap cu o substanță toxică
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trei fetițe din Bistrița au ajuns la spital, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță toxică

Trei fetițe din Bistrița au ajuns la spital, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță toxică

Trei fetițe din Bistrița au fost spălate pe cap de mama lor cu o soluție toxică și au ajuns la spital, după ce li s-a făcut rău în baie. Medicii le-au acordat primul ajutor la fața locului iar apoi copilele au fost îngrijite la spitalul de pediatrie din Cluj-Napoca. Se pare că femeia și-a spălat copilele cu deparazitant pentru oi.

De Mihai Niculescu,

Apelul la 112 a fost primit duminică în jurul orei 1,00 noaptea şi în acesta se anunţa că două fetiţe, cărora li s-ar fi făcut rău după o baie, au nevoie de asistenţă medicală, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi.

Ambulanţa sosită la faţa locului a constatat că au fost afectate de fapt, trei fetiţe, de 6, 8 şi 11 ani, care au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică neprecizată, relatează Agerpres.

S-a luat decizia de suplimentare a forţelor de intervenţie, astfel că la Coşbuc au mai ajuns două echipaje ale SAJ şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD.


Citește și:

Român condamnat la 10 ani de închisoare în SUA. A pretins că a injectat un cuplu cu „un virus letal” și a cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot

Close
Închide
  Close