Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, cu vârsta de 21 ani și o tânără, în vârstă de 19 ani, a anunțat bzb.ro.

Pagubă de 1.400 de lei

La data de 20 mai, în jurul orei 10.00, cei trei tineri au pătruns în incinta unui supermarket situat pe raza municipiului Brașov, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 1.400 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că agentul de securitate al societății i-ar fi surprins pe cei trei autori, iar în încercarea de a-și asigura scăparea, doi dintre aceștia l-ar fi agresat și amenințat cu acte de violență.

În urma probatoriului administrat, cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate sub cadrul săvârșirii a două infracțiuni de „tâlhărie” și a unei infracțiuni de „furt”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.


Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează