Mergi direct la conținut »
FOTO & VIDEO | Trump a servit invitații de la Casa Albă cu hamburgeri: "Am pus pe masă cea mai bună mâncare americană" Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO & VIDEO | Trump a servit invitații de la Casa Albă cu hamburgeri: "Am pus pe masă cea mai bună mâncare americană"

FOTO & VIDEO | Trump a servit invitații de la Casa Albă cu hamburgeri: „Am pus pe masă cea mai bună mâncare americană”

Președintele SUA, Donald Trump, a organizat, luni, o petrecere la Casa Albă, mâncarea (hamburgeri, salate și cartofi prăjiți) fiind cumpărată de la un cunoscut restaurant fast-food. Alimentele au fost servite pe platouri de argint.

Pentru că bucătarii de la Casa Albă au câteva zile libere, din cauza blocajului administrativ provocat de închiderea guvernului SUA, Donald Trump a luat decizia de a-i servi cu burgeri pe invitțaii săi. El a susținut că a pus pe masă „cea mai bună mâncare americană”.

Invitații președintelui au fost membrii echipei Clemenson Tigers, câștigătorii campionatului universitar de fotbal american.

„Avem pizza, 300 de hamburgeri, foarte mulți cartofi prăjiți și toate alimentele noastre preferate. Vreau să văd ce va mai rămâne, pentru că nu cred că va rămâne multă mâncare”, le-a spus Trump presei adunate la Casa Albă.

Guvernul SUA este închis deja de 24 de zile, după ce Trump nu a reușit să ajungă la un consens cu Democrații din Congres în ceea ce privește construcția zidului de la granița cu Mexic. El cere congresului peste cinci miliarde de dolari pentru a finanța construirea zidului, însă democrații au respins cererea în repetate rânduri.


CITEȘTE ȘI: Tatăl ministrului Carmen Dan a fost căpitan la echipa de fotbal Flacăra Moreni. „Vuță”, fundașul care făcea „foarfeci peste cap”


 

Close
Închide
  Close