Mergi direct la conținut »
Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat. Imagini sfâșietoare cu mama jurnalistei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat. Imagini sfâșietoare cu mama jurnalistei

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat. Imagini sfâșietoare cu mama jurnalistei

Momente dureroase la incinerarea Cristinei Țopescu. Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost dus la Crematoriul din Vitan Bârzești, iar în jurul orei 13.00 a fost incinerat. Familia și prietenii apropiați au participat sfâșiați de durere, la incinerare.

De Livia Lixandru, Eli Driu (foto), Cristian Burcioiu,

UPDATE: Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat. La momentul dureros au participat cei mai importanți oameni din viața acesteia. Fosta soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar a fost prezentă la căpătâiul jurnalistei. De asemenea, medicul Monica Pop a stat în permanență alături de mama Cristinei, Rodica Țopescu, care abia s-a putut ține pe picioare.

Ceremonia de incinerare a durat aproximativ o oră și jumătate și au participat în jur de 20 de persoane. Coroanele de flori aduse de apropiați vor fi luate și duse la cripta familiei, din cimitirul Bellu.

Printre cei prezenți s-au aflat Ștefan Bănică Jr și Andreea Berecleanu, care care a fost prezentă și la priveghi, cu o zi înainte. Ștefan Bănică cel care i-a fost iubit în urmă cu mulți ani și cu care Cristina Țopescu avea o relație specială, nu a lipsit de la momentul dureros. De asemenea, mama și fratele vitreg al jurnalistei au sosit la Crematoriul din Vitan Bârzești astăzi, în jurul orei 12.

Ceremonia de incinerare a avut loc la ora 13:00, iar la aceasta au participat doar rudele și prietenii foarte apropiați. De asemenea, a fost prezent și un preot caterisit, care nu a fost trimis de Biserica Ortodoxă Română.

Cauza morții Cristinei Țopescu

Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au efectuat miercuri necropsia inimii Cristinei Țopescu. Vedeta de televiziune avea inima mai grasă decât normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct, sunt de părere specialiștii

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

În timpul disecției inimii Cristinei Țopescu, intervenție care a durat peste două ore, legiștii au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic. Examinarea a scos la iveală faptul că între mușchii cordului vedetei de televiziune se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace.

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic.

Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”, ne-au explicat surse medicale.

Close
Închide
  Close