De Ileana Ilie,

Fie că preferă rochiile mini și sexy, rochiile midi de cocktail sau pe cele lungi, de seară, un astfel de obiect vestimentar va reprezenta un cadou cu care nu poți da greș. Specialiștii te învată cum să surprinzi femeia din viața ta.
Pentru bărbați, de exemplu, mama este, a fost și va rămâne cea mai importantă femeie. De Ziua Femeii alege o piesă vestimentară care să fie adaptată statutului, siluetei și preocuparilor ei. Alege rochii clasice, cu o croială elegantă, cu bolero sau sacou. Optează pentru nuanțe clasice de bleumarin sau negru care au calitatea de a subția silueta și de a ascunde eventualele imperfecțiuni ale corpului.
Când vine vorba de soție, deși au trecut ani, de când v-ați cunoscut, trebuie să o surprinzi în fiecare zi și să îi arăți cât de mult o iubești! Alege o rochie care să demonstreze că încă o consideri foarte atrăgătoare. Dacă abia ai cunoscut o femeie și ați ieșit în oraș de câteva ori? Nu este cazul să îi dăruiești încă o bijuterie care să o inducă în eroare, dar o poți impresiona pe iubita ta printr-o rochie care să îi arate că între voi doi va fi ceva mai mult decât un simplu flirt. Evident, alege-i o rochie cu care să stârnească invidia celorlalți bărbați!
Doamnelor, de 8 Martie, cu siguranță veți primi numeroase invitații în oraș, așa că trebuie să fii pregătită cu o rochie care să îți vină ca și turnată! Dacă sărbătorești printr-o cină la restaurant, alege o rochie din dantelă sau cu aplicații prețioase, cu un aspect romantic și atrăgător. Optează pentru roșu pasional care îți va asigura o apariție desăvârșită. Ieși cu fetele în oraș, optează pentru rochii în nuanțe aprinse care îți vor asigura o apariție primăvăratică și chic.
Mergi în club? Optează pentru rochii din paiete și voal sau pentru ținute cu aspect retro care au revenit puternic în tendințe!

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor