MENIU CAUTĂ

Tudor Chirilă, antrenor la ”Vocea României”: ”Pentru mine, banii nu sunt… recompensa”. Campania pornită de artist

Distribuie

Solistul Tudor Chirilă, în prezent antrenor la ”Vocea României” cred că succesul nu ar trebui să fie măsurat în bani, așa cum se întâmplă în societatea actuală. Un ”artist de succes” nu însemnă neapărat, după definiție, o persoană care are mulți bani, ca măsura a realizării sale pe plan profesional. Tudor Chirilă spune că încearcă acum să redefinească acest concept, chiar în cadrul show-ului de televiziune la care participă.

Pentru mine, banii nu sunt… recompensa. Mă gândesc că, în general, în meseriile noastre, recompensa cea mai mare e cea financiară. Asta e şi problema cu succesul, în zilele noastre: că el este măsurat doar ca expresie financiară, de foarte multe ori, a unui obiectiv. Adică, dacă ai primit foarte mulţi bani, eşti successful. Dacă n-ai primit foarte mulţi bani, nu eşti. Ceea ce este total fals, pentru că este vorba despre cu totul altceva” spune Chirilă. Artistul mărturisște că nu a renunţat niciodată la o provocare doar pentru că nu a existat şi o recompensă, relatează businessmagazin.ro.

Redefinirea succesului este inspirată de o campanie pornită de un sponsor al Vocii României, a mai explicat Tudor Chirilă.

Acesta este locul unde timp de câteva săptămâni vom privi succesul dintr-un unghi nou, unul care vorbeşte despre ce e important pentru noi, pentru fiecare. Pentru că succesul este şi despre călătorie, nu doar despre destinaţie, este despre fiecare moment şi fiecare pas pe care îl faci pentru a-ţi îndeplini visul. Succesul are definiţii infinite, important este să îl exprimi pe cel care vorbeşte despre tine. Împreună vom redefini ideea de experienţă, muzică sau artist ”de succes”. Aici şi acum, la Vocea României, a mai spus Chirilă.


Citește și: FOTO | Povestea impresionantă a tinerei care a fost aruncată la tomberon în ziua în care s-a născut. Ce s-a întâmplat cu ea după 21 de ani


 

Citește mai multe despre tudor chirila, succes și Vocea României pe Libertatea.

Comentarii