De Dana Aramă,

Actorul a depus plângere la Secția 1 de Poliție din Capitală, după ce a fost înjurat și amenințat de un angajat al Primăriei Capitalei.

Actorul i-a reproșat acestuia că a jignit o femeie, iar angajatul a răbufnit și l-a insultat pe artist. Întreaga scenă a fost filmată de Chirilă și publicată pe Facebook.

UPDATE – ora 18.25: „Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă. Angajatul societății noastre nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, așa cum i se reproșează în filmare”, se arată într-un comunicat al Companiei Municipale Parking București S.A, în care se precizează, însă, că pe fondul emoțional al unui deces recent în familie, angajatul a reacționat nepotrivit la provocarea actorului.

Cu toate acestea, Compania afirmă nu încurajează un astfel de comportament în rândul angajaților săi, amintind de un alt caz în care a fost implicat actorul.

„În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deși el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercații verbale cu un cetățean, nu s-a putut stăpâni și l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu„, se mai arată în comunicat.

Actorul a povestit pe contul său de Facebook că bărbatul, care avea în grijă o parcare, a înjurat o femeie care trecea cu trotineta pe pista de biciclete.

Tudor Chirilă a intervenit pentru a-i atrage atenţia că un astfel de limbaj nu este normal într-un dialog cu o femeie şi mai ales din postura de funcţionar public.

Angajatul Primăriei s-a enervat şi a început să-i vorbească urât, să-l jignească şi să-l ameninţe pe artist.

Tudor Chirilă a publicat înregistrarea pe contul său de Facebook și i-a transmis un mesaj primarului Capitalei, Gabriela Firea:

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

„Gabriela Firea ce aveți de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adresează unei doamne cu trotinetă (aflată pe pista de biciclete) cu “du-te-n p… mea de aici”? Cam cât tre să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violența de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă înjuri de taxele pe care le plătesc?

PS. Mă aflu la poliție (secția 1) unde am făcut plângere penală pentru amenințare și comportament abuziv”, a fost mesajul pe care Tudor Chirilă l-a postat alături de înregistrare.


Citește și:

Cine este femeia care e mama celor doi copii ai lui Tudor Chirilă! Imagine rară cu cei doi

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate