Mergi direct la conținut »
UPDATE | Prima reacţie a lui Tudorel Toader, după decizia PSD de a-i retrage sprijinul politic: "Premierul nu mi-a cerut demisia. Nu i-am cerut timp de gândire"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > UPDATE | Prima reacţie a lui Tudorel Toader, după decizia PSD de a-i retrage sprijinul politic: "Premierul nu mi-a cerut demisia. Nu i-am cerut timp de gândire"

UPDATE | Prima reacţie a lui Tudorel Toader, după decizia PSD de a-i retrage sprijinul politic: „Premierul nu mi-a cerut demisia. Nu i-am cerut timp de gândire”

Ministrul Tudorel Toader a avut, miercuri seară, o primă reacţie, pe Facebook, la decizia PSD de a-l exclude din Guvern. Ministrul spune că premierul Viorica Dăncilă nu i-a cerut demisia şi că va avea o discuţie cu aceasta, în cursul dimineţii de joi.

De Valentina Postelnicu,

Prima reacţie a lui Tudorel Toader: „Eu nu i-am solicitat doamnei prim-ministru niciun termen de gândire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia”

UPDATE ora 19.00 Ministrul Justiţiei a avut, miercuri, seara, o primă reacţie la decizia PSD de a-l remania.

El a comentat, într-o postare pe Facebook, informaţia pe surse că i-ar fi cerut un răgaz premierului, privind demisia.

„O simplă precizare. Eu nu i-am solicitat doamnei prim-ministru niciun termen de gândire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas ca acest subiect îl vom aborda mâine dimineaţă, la orele 09.30”, a scris Toader.

Tudorel Toader s-a aflat în Parlament, în timpul deciziei PSD privind restragerea sprijinului politic

Ministrul Tudorel Toader s-a aflat, miercuri, în Parlament, în timp ce la PSD se decidea excluderea sa din Executiv. Ministrul a venit la şedinţa de plen a Senatului, unde trebuia să se dezbată motiunea simplă pe Justiţie.

După amânarea dezbaterii pe moţiune, ministrul Justiţiei a ieşit din sala de plen împreună cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. El a spus presei că va face declaraţii după ce va avea o discuţie cu liderul ALDE.

Deşi presa l-a aşteptat, în faţa biroului lui Călin Popescu Tăriceanu, Tudorel Toader a preferat să plece pe o altă uşă şi a venit la Guvern.

Surse parlamentare au precizat că ministrul este extrem de afectat de decizia luată de partidul de guvernare.

Ulterior, Tudorel Toader a avut o discuţie şi cu premierul Viorica Dăncilă. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Tudorel Toader i-a cerut lui Dăncilă un timp de gândire până mâine, pentru a decide dacă demisionează sau nu.


Citeşte şi:

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Close
Închide
  Close