MENIU CAUTĂ

Turiștii din Israel, revoltați din cauza brățărilor primite la un hotel din Mamaia

Distribuie

Un turist israelian a semnalat, revoltat, faptul că a primit o brăţară de culoare mov, care-i indică faptul că este din Israel, după ce s-a cazat într-un hotel din Mamaia.

Turiştii israelieni sunt revoltaţi, după ce au primit brăţări colorate pentru ”grupul Israel” într-un hotel din Mamaia, povestea generând valuri de nemulțumire printre cei care au ales să-şi petreacă vacanţa litoralul românesc, relatează Israel Hayom.

Jurnaliştii israelieni susţin că un turist care-şi petrecea vacanţa pe plaja Mamaia s-a arătat surprins că străinii realizau imediat că este din Israel şi începeau să-i vorbească în ebraică în staţiunea din România. Asta, susține turistul, după ce angajaţii hotelului la care era cazat i-au dat brăţări colorate speciale pentru aşa-numitul ”grup din Israel”.

Arik Kogan s-a arătat surprins că în primele zile de vacanţă toată lumea recunoştea că este israelian. Oamenii începeau să vorbească cu el în ebraică şi ştiau după doar câteva secunde că este din Israel. După trei zile, acesta a realizat că brăţara mov primită de la hotel era destinată turiştilor israelieni din Mamaia.


Citește și: EXCLUSIV/ Cum s-au scurs ultimele zile de viață ale Denisei Răducu. A murit în chinuri groaznice!


Kogan susţine că preţurile se schimbau imediat ce un turist cu o brăţară mov intra într-un bar, vânzătorii ambulanţi îl priveau ciudat şi localnicii ştiau imediat că este din Israel.

”Am ajuns într-un bar de pe plajă şi s-a întâmplat să văd o listă cu brăţările: pensie integrală, jumătate de pensie şi tot aşa, erau o varietate de turişti la hotel. Însă o culoare mi-a rămas în minte mai mult decât oricare, acel mov de la încheietura mea. Grupul Israel. Imediat am realizat că ăsta era un semn pentru israelieni”, a povestit, conform News.ro, Kogan într-un grup de pe Facebook.

De asemenea, acesta a atras atenţia că israelienii sunt sigurii turişti marcaţi după ţara lor de origine, niciun alt turist străin nu a primit o brăţară specială pentru ţara din care provine.

”Pur şi simplu nu este corect. Sunt de acord că asta ne aduce aminte de acel petic galben”, a precizat Kogan, făcând referire la Steaua lui David pe care evreii au fost obligaţi să o poarte în timpul Holocaustului.


Citește și: Melodie în memoria Denisei Manelista. Versuri sfâșietoare | VIDEO


 

Citește mai multe despre hotel și mamaia pe Libertatea.

Comentarii