Geraldo Parsons, 27 de ani, Vernon Witbooi, 33 de ani, și Eben van Niekerk, 28 de ani, au fost condamnați la închisoare pe viață în aplauzele oamenilor prezenți în sala de judecată, potrivit Daily Mail.

Toți trei au fost condamnați, luni, de către Înalta Curte din Western Cape pentru că au ucis-o și violat-o pe studentă. Pe lângă aceste acuzații, Witbooi și Parsons au mai primit 25 de ani pentru tentativă de crimă, 15 ani pentru jaf și 10 ani pentru răpire.

Van Niekerk a fost condamnat la 20 de ani pentru tentativă de omor, 20 de ani pentru jaf și 10 ani pentru răpire, inclusiv pentru răpirea altei femei.

Judecătoarea Rosheni Alli a spus în instanță că niciunul dintre bărbați nu dat dovadă de „adevărată remușcare”. Ea a spus că violul brutal a deposedat-o pe Hannah de „intimitate, demnitate și umanitate” și că atacul a fost „răzbunător și vicios”.

Tragedia a avut loc pe 27 mai 2017. Hannah a vrut să facă un gest de omenie, să-și ducă acasă cu mașina un prieten cu care petrecuse în oraș, dar totul s-a sfârșit oribil. Ei au fost duși apoi într-un loc izolat, unde Hannah a fost violată. Tânăra studentă a mai fost înjunghiată în gât, iar capul ei a fost zdrobit ulterior cu o piatră grea. Din fericire, prietenul ei a supraviețuit, fiind însă surd de o ureche.


De ce a murit femeia în explozia de la fabrica din Cugir. Decizia care a costat-o viața


 

Urmărește-ne pe Google News