De Ana Hațeg,

Șeful Consiliului Național de Securitate și Apărare din Ucraina, Oleksiy Danilov, a scris pe Facebook că în cursul zilei de joi va avea o întâlnire cu autoritățile iraniene și vor analiza toate posibilele cauze ale accidentului aviatic, scrie CNN.

Printre acestea se află și acea ca avionul să fi fost lovit de o rachetă antiaeriană, a scris Danilov.

Încă nu se știe ce a provocat accidentul și sunt luate în calcul toate posibilitățile, inclusiv cea a unei defecțiuni tehnice.

Alte teorii luate în considerare sunt acelea ca avionul să fi intrat în coliziune cu o dronă sau cu „alt obiect zburător” sau ca explozia de la bordul aeronavei să fi fost cauzată de un atac terorist.

Citeşte şi:

Documentele MAE român arată că Meleșcanu a mințit și în 1989, și acum. În fața diplomaților străini, el numea crimele de la Timișoara ”zvonuri colportate în scopuri dușmănoase”

Am mers pe urmele unei reclame înșelătoare apărute în propriul ziar, după sesizarea unui cititor. Cum sunt escrocați oamenii cu ochelari-binoclu „miraculoși”!

Poliția va face verificări în cazul statuetei „Venus de Piatra Neamț”. Arheologii nu au anunțat descoperirea artefactului, deși erau obligați prin lege