Mergi direct la conținut »
Ultimul selfie trimis de unul dintre pasagerii morți în accidentul aviatic din Indonezia. Se însurase cu două săptămâni în urmă!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ultimul selfie trimis de unul dintre pasagerii morți în accidentul aviatic din Indonezia. Se însurase cu două săptămâni în urmă!

Ultimul selfie trimis de unul dintre pasagerii morți în accidentul aviatic din Indonezia. Se însurase cu două săptămâni în urmă!

Deryl Fida Febrianto, un tânăr în vârstă de doar 22 de ani, este unul dintre victimele teribilului accident aviatic din Indonezia, unde un avion s-a prăbușit în marea Java, numărul victimelor estimându-se la 189, adică exact atâtea persoane cât au urcat în avionul groazei, a informat thesun.co.uk.

Deryl Fida Febrianto s-a căsătorit cu doar două săptămâni în urmă. El s-a urcat în avion și, cu puțin timp înainte de decolare, și-a făcut un selfie și i l-a trimis proaspetei soții.

Ultimul selfie al lui Deryl

În imagine, Deryl pare răcit, fiindcă are o mască în dreptul gurii. El luase avionul pentru a pleca spre noul loc de muncă, pe un vas de croazieră. N-a mai apucat să ajungă pe un vas de croazieră, fiindcă avionul s-a prăbușit în mare.

„Am început imediat să plâng”

„Când am văzut știrile am făcut imediat legătura cu poza pe care mi-a trimis-o Daryl. Și am început imediat să plâng”, a spus Lutfinani Eka Putri. Ea a continuat să-i trimită mesaje soțului ei până la 06.00 dimineața, dar n-a primit niciun răspuns.

Deși s-au recuperat rămășițele a doar șase dintre ocupanții avionului căzut la doar 13 minute de la decolare, se estimează că nu sunt supraviețuitori. Conform anchetatorilor, la respectiva aeronavă s-au făcut reparații și-n noaptea dinaintea cursei fatale.


VIDEO/ Daniel Robu și Silvia, foști colegi în trupa De La Vegas, nu au mai urcat pe scenă împreună de zece ani! Sunt ceruți la pachet la evenimente!

A pierdut jobul plătit cu 10.000 de dolari pe lună, după ce a comis un atac revoltător pe stradă. Ce a putut face femeia

 

Close
Închide
  Close