De Andreea Ciocanel,

Rob Bryan(43 de ani) a fost lăsat într-o baltă de sânge de iubita lui, care într-un acces de furie, l-a atacat. Fostul soldat a decis să-și facă publică povestea pentru a-i face și pe alți bărbați, victime ale violenței domestice să vorbească. Acesta s-a retras din armata în martie 2014, după 21 de ani de activitate, și de peste un an începuse o relație cu Angelique Doyle(36 de ani).

***EXCLUSIVE***

Însă, din luna septembrie, cei doi au început să se certe destul de des și femeia devenise violentă. Deși au discutat și a promis că se potolește, Angelique, care începuse să aibă probleme cu alcoolul, nu s-a ținut de cuvânt. Astfel, într-o zi femeia l-a atacat iar, i-a dat în cap cu o vază și o sticlă de vin și apoi a început să îl bată cu un scaun. Deși acesta zăcea într-o baltă de sânge, iubita lui tot nu a încetat. A luat o greutate de 12 kilograme și a început să îl lovească peste față, rupându-i nasul și desfigurându-l.

„A fost îngrozitor. Mă bătea și urla la mine, în timp ce eu stăteam într-o baltă de sânge. M-am luptat în război pe front, dar nu mă așteptam să fiu atacat de persoana care se presupune că trebuia să mă iubească. Acesta a ajuns în stare gravă la spital și și-a dat iubita în judecată. Doyle și-a recunoscut vinovăția și a fost condamnată la 20 de luni de închisoare și i s-a dat un ordin de restricție ce îi interzice să se apropie de Rob timp de patru ani.

Anamaria Prodan, vedetă în The Sun. Ce scriu britanicii despre "cel mai HOT agent din lume"
GSP.RO
Anamaria Prodan, vedetă în The Sun. Ce scriu britanicii despre "cel mai HOT agent din lume"
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși