De Petre Dobrescu,

Fenech a fost interceptat de autoritățile statului maltez când urcase la bordul iahtului „Gio”, care tocmai plecase de la țărmul insulei Portomaso, aflată la nord de La Valletta, capitala Maltei, cu intenția de a se face nevăzut a notat Times of Malta.

Arestarea lui Yorgen Fenech a venit la doar o zi după ce premierul Joseph Muscat a declarat că va acorda o grațiere pentru un bărbat arestat săptămâna trecută pentru spălare de bani, care a promis că, în schimbul eliberării sale, va dezvălui cine a fost în spatele complotului încheiat cu uciderea ziaristei de investigații Daphne Caruana Galizia.

În 2017, aceasta a murit după ce în mașina ei a fost amplasat un dispozitiv explozibil care a fost detonat când ea a urcat la volan și a pornit vehiculul.

Uciderea jurnalistei de investigații Daphne Caruana Galizia a creat un val de proteste, la care a participat inclusiv președintele Maltei, Marie-Louise Coleiro Preca, alături de soțul ei.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX | Politologul Stelian Tănase, despre confruntarea dintre Dăncilă și Iohannis: „Nu s-a câștigat aseară niciun vot, nu s-a pierdut niciun vot”

Fiul fostului președinte german Richard von Weizsäcker, înjunghiat mortal în timp ce susținea o prelegere într-un spital

O femeie își riscă viața pentru a salva un ursuleț koala din flăcări, în Australia. Video emoționant

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu