MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 23:14

Un băiat de 14 ani s-a înecat într-o baltă de pescuit din Arad. A căzut dintr-o barcă

Distribuie

Un băiat de 14 ani s-a înecat într-o baltă de pescuit din Arad. Copilul se afla într-o barcă alături de alți minori, s-a dezechilibrat și a căzut în apa mâloasă, adâncă de câțiva metri. Scafandrii l-au găsit câteva ore mai târziu, decedat.

Un băiat de 14 ani s-a înecat într-o baltă de pescuit din Arad în satul Chelmac, comuna Conop. Copilul se afla într-o barcă, pe baltă, alături de alți minori, când a căzut în apă. Serviciile de urgență au fost alertate imediat, dar a fost nevoie de câteva zeci de minute până ce trupul copilului să fie găsit.

Cel mai probabil, băiatul a fost prins în vegetația deasă din baltă și nu a mai putut să iasă la suprafață. Un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentului Arad și un altul de la Garda nr. 2 Birchiș au ajuns cât se putea de repede, dar nu au mai putut să-l salveze, arată aradon.ro

Balta de pescuit în care s-a înecat băiatul este una privată, cu o lungime de 20 de metri, lățime de 5 metri și o adâncime de 3 metri.

Sursa foto: aradon.ro


REPORTAJ/Viața de coșmar a fetițelor din Vaslui găsite în comă alcoolică. Mama își bătea copiii și îi încuia în beci, cu șobolanii – FOTO&VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii