MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 12:57

Un băiat de 15 ani a lovit cu bâta un bătrân până l-a omorât

Distribuie

Sfârșit cumplit pentru un bătrând de 75 de ani din comuna Corlate, județul Dolj. Acesta a murit după ce un adolescent de 15 ani l-ar fi lovit cu bâta până l-a lăsat fără suflare. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru omor.

Din primele informaţii, se pare că incidentul a avut loc ieri. În urma unui conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, adolescentul l-ar fi lovit de mai multe ori pe bărbat cu o bâtă în zona capului. Nenorocirea s-a produs în curtea persoanei vătămate, care în urma loviturilor aplicate a murit, potrivit Observator.tv.

În primăvara acestui an, Samuel David Parra, francezul care a ucis un bărbat în Dolj, a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat preventiv în 2017, fiind acuzat de tentativă de omor și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Din gelozie, cetățeanul francez a împușcat un bărbat din comuna Gighera, județul Dolj, cu o armă introdusă ilegal în țară.

Citește și

Nepotul lui Tudorel Toader și soția lui Adrian Țuțuianu, angajați la Curtea de Conturi. Concursul de angajare, contestat din interior: „Jaf!”

 

 

Citește mai multe despre batran, Crima, Deces și Dolj pe Libertatea.

Comentarii