De Cristian Burcioiu,

Un verdict crunt, care a căzut precum o secure pe gâtul unui condamnat la moarte peste părinţii copleşiţi de problemele medicale ale micuţului lor. „Copilaşul meu suferă de când s-a născut… Proceduri de lungire a tendoanelor, RMN-uri la piciorul ce trebuia îndreptat, transplant de ureter… Apoi a fost diagnosticat cu cancer la vezica urinară”, începe Georgiana Stoian, 33 de ani, trista poveste a fiului său.

În România, medicii au spus că Liviu are şanse «zero»

Medicii români au aflat diagnosticul abia după ce au presupus că Liviu are ba apendicită, ba enterocolită, ba cine-ştie-ce afecţiune digestivă. Existenţa tumorii pe vezica urinară a fost confirmată ulterior şi în Austria, la un spital din Viena, unde Liviu a ajuns în stare gravă după ce în România, specialiştii s-au declarat neputincioşi în faţa bolii care, de mai bine de un an, macină trupul băieţelului.

«Am vândut tot, am făcut împrumuturi ca să ne salvăm băiatul…»

Extirparea tumorii este o etapă a tratamentului pe care medicii austrieci au prevăzut-o pentru a-l salva pe Liviu, olimpic la limba engleză. Problema este însă costul uriaş la care se ridică operaţia cu tratamentele aferente. „Operaţia ar costa cel puţin 50.000 de euro, la care se adaugă tratamentele şi investigaţiile. Bani pe care nu îi avem. Am vândut tot. Pământ, aur, am făcut împrumuturi ca să ne salvăm băiatul… Singura speranţă vine doar de la oameni cu suflet, pe care îi implor să ne ajute să strângem aceşti bani”, spune Georgiana, care are grijă de băiat şi de surioara lui mai mică în timp ce soţul ei, Marius, 37 de ani, munceşte în Anglia pentru a mai face rost de bani pentru tratamentele costisitoare ale lui Liviu.

Liviu pierde mult sânge din cauza hemoragiilor

Anumite complicaţii legate de vasele de sânge ale băieţelului, care se sparg continuu şi declanşează hemoragii, sunt sub lupa oncologilor din Viena. La intervale de timp, puştiul intră în proceduri de cauterizare pentru a nu pierde foarte mult sânge. „Din cauza hemoragiei, băieţelul meu nu poate intra încă în operaţie. Dar suntem încrezători că Dumnezeu ne va ajuta şi Liviu va scăpa”, ne-a mai spus Georgiana.

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'
GSP.RO

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'