Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un băiețel de trei ani și fratele lui de un an au supraviețuit câteva zile în sălbăticie după ce un accident de mașină le-a ucis mama
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un băiețel de trei ani și fratele lui de un an au supraviețuit câteva zile în sălbăticie după ce un accident de mașină le-a ucis mama

VIDEO | Un băiețel de trei ani și fratele lui de un an au supraviețuit câteva zile în sălbăticie după ce un accident de mașină le-a ucis mama

Doi frați au supraviețuit câteva zile în sălbăticie după ce mama lor a fost ucisă într-un accident de mașină. Autoritățile au fost alertate după ce Kylen Holliman, băiețelul de trei ani, a fost văzut rătăcind, luni, de-a lungul unei autostrăzi aglomerate din Camden, Arkansas.

Poliția l-au luat pe băiețel și i-au făcut o poză pe care au postat-o pe Facebook în încercarea de-ai găsi familia. La scurt timp, au fost găsiți câțiva membrii ai familiei, dar aceștia au povestit că nu au văzut-o pe mama celor doi copii de câteva zile.

Kylen Holliman era acoperit de tăieturi și zgârieturi când a fost găsit

Când s-au întors la locul în care l-au găsit pe Kylen, ofițerii au găsit pe fundul unui râpe ce mai rămăsese din mașina mamei copiilor. În interiorul mașinii, în scaunul special pentru copii, era și băiețelul de un an.

Mama celor doi băieți, Lisa Holliman, 25 de ani, a fost scoasă din vehicul, dar murise. Tatăl copiilor, James Holliman, a declarat pentru Fox16 că Lisa mergea îi lua pe băieți cu ea oriunde mergea.

De asemenea, el a spus despre Kylen că este un erou după ce a reușit să se desfacă din scaunul special din mașină, să se cațere și să iasă din vehicul prin trapa și să urce un deal acoperit de tufișuri pentru a găsi ajutor.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Atunci când a fost găsit, la câteva zile după accident, micuțul era acoperit de tăieturi și zgârieturi și părea extrem de traumatizat. Investigatorii spun că este un miracol că băieții au supraviețuit atât de mult timp fără mâncare sau apă.

Încă o lovitură pentru familia celor doi copii a fost când medicul legist a descoperit că Lisa era însărcinată în patru săptămâni. Băiețelul de un an se recuperează la Spitalul de Pediatrie din Arkansas și va fi bine. Cauza accidentului de mașină este încă investigat încă de Poliția de Stat din Arkansas.

Sursă foto Quachita County Sheriff’s Office.


Căile Ferate ale Bucureştiului, în prag de desfiinţare. Drumul de fier urban, înlocuit cu bulevarde


Close
Închide
  Close