Horace Owiti Opiyo are 20 de ani și locuiește în Kibigori, Kenya. Când avea doar 10 ani, băiatul a observat un chist pe organele sale genitale. În timp, acesta a început să crească până a ajuns la dimensiuni extreme: testiculele cântăreau cinci kilograme, iar lungimea penisului ajunsese la aproape un metru, potrivit dailymail.co.uk.

Tânărul nu mai putea să meargă și nu avea o viața deloc normală. A renunțat să mai meargă la școală după ce toți colegii râdeau de el și era convins că este blestemat de diavol.

Un video cu cazul lui Owiti Opiyo a devenit viral pe internet, astfel ajungând să fie văzut de un doctor local. Doctorul a venit în ajutorul tânărului și l-a operat.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar băiatul de 20 de ani este fericit că acum poate avea o viață normală: Acum pot alerga şi pot juca fotbal. Acum sunt liber. Următorul pas pe care vreau să-l fac este să merg la şcoală. Cine ştie ce mă aşteaptă în viitor”, a declarat el.


EXCLUSIV Povestea copilului salvat acum zece ani din puț la Vidra. Dumnezeu i-a dat a doua viață, părinții i-au distrus-o | VIDEO