Mergi direct la conținut »
Un bărbat a început să audă nişte zgomote ciudate în pereții unei case. Ce trăia acolo putea să-l omoare oricând | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a început să audă nişte zgomote ciudate în pereții unei case. Ce trăia acolo putea să-l omoare oricând | VIDEO

Un bărbat a început să audă nişte zgomote ciudate în pereții unei case. Ce trăia acolo putea să-l omoare oricând | VIDEO

Totul a început când un american din Hillsider, New Jersey, a început să audă nişte zgomote siniste care veneau din peretele casei în care locuia.

Când s-a apropiat de sursa zgomotului, bărbatul şi-a dat seama că sunetul este produs de albine şi a chemat un specialist.

Mickey Hegedus, stuparul care a curăţat această casă, a rămas uimit de ce a găsit în perete: aproximativ 30.000 de albine şi 18 kilograme de miere.

„Pe măsură ce scot bucăţi din perete, expun tot mai multe albine şi mai multă miere. Acestea sunt albine ucigaşe africane – cele mai agresive albine cu care m-am întâlnit. Este o nebunie!”, a declarat Hegedus.

Când a deschis peretele, Hedgedus a fost înţepat de circa 30 de ori, în majoritatea cazurilor în jurul încheieturilor unde mănuşile întâlneau costumul de protecţie.

El susţine că albinele au putut intra în casă printr-o deschidere exterioară dedicată cablurilor electrice, potrivit Science Alert.

Intervenţia a durat 5 ore şi 95% din colonia de albine a fost salvată. Albinele au fost apoi eliberate într-o zonă izolată din Mountainside, New Jersey.


Tunelul secret al Castelului Corvinilor. Trei legende despre galeria pe care nu a văzut-o nimeni


 

Close
Închide
  Close