MENIU CAUTĂ

Un bărbat care a căzut în mare și-a salvat viața cu ajutorul pantalonilor. Cum a reușit asta

Distribuie

Arne Murke, un neamț în vârstă de 30 de ani, era cu iahtul în Tolaga Bay, pe coasta de est a Noii Zeelande, când un incident neprevăzut a avut loc. Iahtul s-a legănat ceva mai tare pe valuri, iar bărbatul a plonjat în apă. Țărmul era departe și nu putea înota până acolo.

Fratele său, care era pe iaht, i-a aruncat vesta de salvare, dar n-a prins-o și a pierdut-o. Nici să înoate prea mult timp n-ar fi putut, fiindcă, la un moment dat ar fi obosit și n-ar mai fi avut putere să se mențină la suprafață. Atunci, lui Arne i-a venit ideea salvatoare, a notat abc.au.

Trucul salvator

Și-a scos pantalonii și i-a transformat în vestă de salvare. Omul a rezistat trei ore cu vesta de salvare improvizată din pantaloni. „Din fericire, am știut acest truc cu pantalonii”, a spus Arne.

El a înodat capetele de jos. Apoi a scos apa din interiorul lor și, când au luat aer, i-a putut folosi ca pe o vestă de salvare. Peste aproximativ trei ore, el a fost salvat cu un elicopter, care l-a luat din apă.


Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat

Citește mai multe despre Noua Zeelandă, pantaloni și vestă pe Libertatea.

Comentarii