Mergi direct la conținut »
Un bărbat căruia i s-a făcut implant de penis a avut prima experiență sexuală din viață la 44 de ani. Ce a spus partenera sa
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat căruia i s-a făcut implant de penis a avut prima experiență sexuală din viață la 44 de ani. Ce a spus partenera sa

Un bărbat căruia i s-a făcut implant de penis a avut prima experiență sexuală din viață la 44 de ani. Ce a spus partenera sa

Un bărbat din Anglia a suferit în luna iunie o operație de implant de penis, fiindcă se născuse fără. Andrew Wardle, în vârstă de 44 de ani, lucrează ca furnizor, iar în luna iunie a mers la o operație de 50.000 de lire, care a avut loc la Londra.

După operație, el a trebuit să aștepte șase săptămâni pentru a încerca prima oară. Omul a spus că, după operație, care s-a făcut cu mușchi luat de pe propriul braț, a constat că are ceva nou, „ridicol de mare”.

Andrew Wardle

Andrew Wardle și prietena lui, Fedra Fabian, o femeie de origine maghiară în vârstă de 28 de ani, au programat o excursie la Amsterdam pentru a „celebra” cum se cuvine marele eveniment din viața bărbatului.

„Poate s-o facă și când e beat”

„S-a întâmplat, pur și simplu, cu două zile înainte de a pleca în excursie. A fost foarte frumos și natural, exact așa cum speram să fie. Sunt foarte fericit”, a declarat bărbatul, care s-a lăudat că actul în sine a durat aproape 30 de minute.

Partenera sa i-a lăudat „performanța”. „A fost fantastic. Nu trebuie să se gândească la viagra sau la faptul că îmbătrânește. Poate s-o facă și când e beat!”.

Defectul rar cu care s-a născut, lipsa penisului, a fost completat, din prima zi de viață, cu o operație care i-a permis să urineze. Dar handicapul l-a afectat foarte mult în plan mental. Bărbatul a vrut să se sinucidă, în 2012, dar vizitele la psiholog și, mai apoi, la un doctor urolog, l-au făcut să spere că va putea fi ajutat să devină un om „întreg”.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

„A vrut să se sinucidă!”

Bărbatul se gândește acum să facă și un test de fertititate, ca să vadă dacă poate avea copii.

„Acum mă simt liber. Nu mai trebuie să mă ascund la toaletă. Întreaga procedură trebuia să se termine în doi ani, dar a durat cinci. Dar a meritat. Cicatricile pe care le am la mâna stângă, de unde mi-au fost recoltate grefe de piele și mușchi, nu mă deranjează, dar vreau să le tatuez”, a mai spus bărbatul.

Un alt om are un implant „deosebit”.


Citește și: De la Anvers, Loți Boloni face o radiografie aspră asupra fotbalului românesc: „M-a bucurat eliminarea CFR-ului! Prostia se plătește”. Oferta de la FCSB, cine a fost cel mai bun manager din fotbal și cum putem renaște: „Muncă, nu lăbărie!”

 

Close
Închide
  Close