MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 19:06 , de Cătălin Schipor

Un bărbat de 32 de ani este 14-a persoană care a murit înecată pe litoral, în acest sezon estival. Abia fusese externat din spital

Distribuie

Un bărbat de 32 de ani este cea de-a 14-a persoană care și-a pierdut viața pe litoralul românesc al Mării Negre în acest sezon estival. Acesta s-a înecat, joi după-amiază, pe plaja Modern, din Constanța. Tânărul abia fusese externat din spital, unde ajunsese în urma unei agresiuni.

Tragediile se țin lanț pe litoralul românesc. Un bărbat de 32 de ani și-a pierdut viața în mare, în zona plajei Modern, din Constanța. Acesta a fost scos la mal de către salvamari, care au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Potrivit unui bilet de externare din Spitalul Județean Constanța, bărbatul, care este din Iași, fusese internat până joi, ca urmare a unei agresiuni.

Cazul este anchetat de către polițiștii constănțeni.

Ieșeanul a fost scos din apă de către turiști, iar inițial salvamarii au fost cei care au încercat să îl resusciteze.

Citește și:

EXCLUSIV/ Verdict groaznic al legiștilor: pacienta a murit de foame, singură și speriată în bălăriile din curtea spitalului Primăriei Capitalei

Citește mai multe despre inec și plaja Modern pe Libertatea.

Comentarii