MENIU CAUTĂ

Un bărbat de 46 de ani, bătut în stația de metrou Unirii. A fost transportat de urgență la spital

Distribuie

Un bărbat de 46 de ani a fost bătut marți seara, în stația de metrou Unirii. Se pare că acesta a avut o altercație cu un tânăr, care l-a înjunghiat pe bărbat în zona umărului stâng. Pentru că a început să sângereze, acesta a fost transportat de urgență la spital.

„În urmă cu aproximativ o oră, prin apel 112, a fost sesizat faptul ca un bărbat a fost agresat la coborâre spre stația de metrou Unirii. Din primele date, bărbatul de 46 de ani a avut un schimb de replici cu un tânăr, iar cel din urmă  a fost lovit în zona umărului stâng. Ulterior bărbatul a constatat ca sângerează și a solicitat ajutor. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind prezentat la camera de gardă cu o plagă în zona umărului, posibil produsă cu un obiect tăietor. Victima, la acest moment nu dorește sa formuleze plângere. Cercetările sunt continuare, din oficiu, de Brigada Poliție Transport Public sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente”, a transmis poliția Capitalei.

Citește și

EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

Citește mai multe despre barbat dezbracat, Metrou, tanara batuta și unirii pe Libertatea.

Comentarii