MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 13:07

VIDEO | Motivul revoltător pentru care un bărbat desfigurat de cancer a fost dat afară dintr-un magazin. Omul a început să plângă când a auzit ce i s-a cerut

Distribuie

Un bărbat din SUA, care a fost desfigurat de cancer, susține că a fost dat afară dintr-un magazin din cauza faptului că speria clienții.

Kirby Evans (65 de ani) a suferit de cancer de piele, iar medicii au fost nevoiți să-i scoată ochiul stâng și să-i taie nasul în urmă cu șapte ani.

Bărbatul a declarat că a vrut să-și cumpere un suc și câteva gogoși de la un restaurant aflat pe marginea unui drum din Walterboro, în Carolina de Sud. El susține că managerul supermarketului, o femeie, s-a apropiat de el și i-a spus că are două opțiuni: să-și acopere fața sau să plece, scrie Mirror.

Ulterior, Kirby a fost invitat în biroul managerului, unde a fost jignit de aceasta.

„Cuvintele care i-au ieșit din gură m-au rănit foarte mult. Cum poate o persoană să mănânce cu fața acoperită?”, a povestit bărbatul, care a plecat plângând din magazin.

Povestea a fost dezvăluită de fiica lui Kirby, Brandy Evans, care a distribuit pe Facebook detaliile incredibile de mai sus, alături de o poză cu managerul magazinului.

Totodată, Brandy a lansat și o campanie de strângere de fonduri pentru ca tatăl ei să-și reconstruiască față.


CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO/ Credincioșii suportă orice pentru că „îi întărește Dumnezeu”. 2,5 kilometri de coadă la moaște, viteză 1000 de pelerini pe oră!


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Citește mai multe despre Cancer și magazin pe Libertatea.

Comentarii