Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Bacău se ascundea de polițiști într-o groapă acoperită cu scânduri și gunoi |FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Bacău se ascundea de polițiști într-o groapă acoperită cu scânduri și gunoi |FOTO

Un bărbat din Bacău se ascundea de polițiști într-o groapă acoperită cu scânduri și gunoi |FOTO

Un bărbat din Bacău se ascundea de polițiști într-o groapă acoperită cu scânduri și gunoi și a fost prins sâmbătă. Individul din orașul Buhuși era căutat pentru executarea unei pedepse cu închisoarea de patru ani și zece luni. El a fost depistat după ce oamenii legii au primit informații despre locul unde se ascundea.

De Mihai Niculescu,

Poliţiştii băcăuani de investigaţii criminale au descins în cartierul Orbic din oraşul Buhuşi, unde au depistat un bărbat, de 38 ani, din același oraș, care se afla ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi, arată bacau.net.

El a fost condamnat de Judecătoria Buhuși la 4 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Individul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Sursa foto. bacau.net


Citește și: 10 protestatari, ridicați de jandarmi la Topoloveni, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea. Explicațiile Jandarmeriei Argeș


 

Close
Închide
  Close