De Dana Aramă,

Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi este un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, care locuiește de mai mulți ani în Spania.

Acesta a creat o adevărată insterie pe internet după ce a anunțat că își vinde casa cu două etaje din Câmpulung Moldovenesc pentru 100.000 de Biblii, potrivit Monitorul de Suceava.

Bărbatul a pus două bannere mari pe imobilul pe care intenționează să îl vândă: unul pe care anunță că este dispus să dea casa celui care îi oferă cărțile sfinte, iar altul pe care „propovăduiește” a doua venire a lui Isus Hristos.

El vrea să facă rost de Biblii pentru a le duce, într-o acțiune de misionariat, în țări din Africa.

„Am pus acest anunţ pentru că eu consider că revenirea Domnului Isus Hristos e foarte aproape, iar bunurile, casa mea, nu mai au nici o valoare. Am înţeles din profeţii că Domnul Hristos revine foarte curând. Aşa cum s-a profeţit când trebuia să se nască domnul Hristos, şi au ştiut doar trei magi care au citit din profeţii, şi s-au dus la împăratul Irod şi au întrebat unde este împăratul de curând născut, aşa este scris şi în Daniel şi Apocalipsa în timpurile în care trăim. Şi am înţeles că în foarte scurt timp revine Domnul Hristos. Deci problema este foarte, foarte serioasă”, a declarat Abel Viorel Cipelic Varvaroi.

„Eu vreau să-l ajut pe client, dar Biblia trebuie să fie completă. O Biblie se vinde şi la mai puţin de un euro. Iar la numărul de Biblii pe care îl cer, un potenţial client este liber să caute şi să se intereseze de unde ar putea să găsească cea mai bună ofertă. De asemenea, am cerut Biblii în engleză şi franceză, dar dacă există cineva care mai are şi nişte Biblii în română sau altă limbă, le voi primi, pentru că vreau să-l ajut”, a mai spus el.

Pe site-urile de specialitate, o Biblie are preţul cuprins între 40 şi 170 de lei.

FOTO: Monitorul de Suceava


Citește și: VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa