MENIU CAUTĂ

Un bărbat din Neamț și-a bătut mama și a sechestrat-o în casă. Femeia are nevoie de peste 30 de zile de spitalizare

Distribuie

Un bărbat în vârstă de 29 de ani și stâlcit propria mamă în bătaie. Femeia în vârstă de 43 de ani a fost și încuiată în casă de agresor, care nu i-a dat voie să plece.

Bărbatul, beat fiind, a lovit-o cu bestialitate cu pumnii și cu picioarele pe femeie.

Aceasta a fost bătută pe 9 iunie, dar abia pe 10 iunie a putut apela la 112 un echipaj de la ambulanță, a notat zch.ro.

Când au văzut în ce stare e femeia, doctorii au alertat poliția.

„Investigațiile au arătat faptul că, la data de 9 iunie, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 29 de ani, din Ion Creangă, ar fi avut o altercație cu mama sa, de 43 de ani, pe care a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona corpului, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

„Totodată, acesta ar fi încuiat-o într-o cameră a locuinței și i-ar fi interzis să părăsească incinta imobilului”, a mai spus Georgiana Moșu.

Agresorul a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 


Reacția Departamentului pentru Situații de Urgență, în cazul pacientei cu arsuri grave, transportată cu ambulanța la Viena: drumul a costat familia 800 de lei. „Nu există o posibilitate de decontare legală a acestor cheltuieli”

Citește mai multe despre arest, Bataie și Mama pe Libertatea.

Comentarii