Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Timișoara a spart parbrizele mai multor mașini după o ceartă cu iubita
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Timișoara a spart parbrizele mai multor mașini după o ceartă cu iubita

Un bărbat din Timișoara a spart parbrizele mai multor mașini după o ceartă cu iubita

Un bărbat din Timișoara a spart parbrizele mai multor mașini după o ceartă cu iubita. Tânărul a fost observat de un șofer de taxi care a alertat imediat Poliția.

Pentru că era băut și devenise agitat, bărbatul a fost încătușat de polițiștii locali în zona campusului universitar din Timișoara, notează Mediafax.ro.

Extrem de furios, individul a făcut praf parbrizele mai multor mașini pe care le-a spart cu pumnul. Un taximetrist aflat în zonă a alertat Poliția, după ce l-a văzut pe bărbat în timp ce distrugea autoturismele.

Tânărul le-a spus polițiștilor care l-au imobilizat că și-a ieșit din minți, după ce s-a certat cu prietena sa. Acum, el este cercetat pentru distrugere de oamenii legii.

Nu este prima oară când astfel de violențe au loc spațiul public. Un bărbat din București a spart pabrizul unei mașini cu pumnul, după ce șoferul nu i-a lăsat drumul liber.


Citește și Pacea din familia regală ține până la sfârșitul doliului. Principele Nicolae și Principesa Margareta se confruntă în ianuarie la tribunal


 

Close
Închide
  Close