Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Vaslui a fost arestat pentru că și-a violat cele patru fiice, dintre care trei sunt minore!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Vaslui a fost arestat pentru că și-a violat cele patru fiice, dintre care trei sunt minore!

Un bărbat din Vaslui a fost arestat pentru că și-a violat cele patru fiice, dintre care trei sunt minore!

Un bărbat din localitatea Ferești, județul Vaslui, a fost reținut ieri pentru că și-a batjocorit toate cele patru fete, trei dintre ele fiind minore!

Dorel Buhăescu din localitatea Ferești a ajuns, ieri, în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat că, timp de mai multe luni, și-a violat cele patru fiice, dintre care trei minore, a anunțat vremeanoua.ro.

Copilele au vârste cuprinse cuprinse între 13 și 20 de ani. Din câte se pare, Dorel și-a batjocorit și soția, care a fost violată, în repetate rânduri, de față cu copilele.

La dezmățul sexual a participat și concubinul uneia dintre fete, pe nume Moisei Vasile, în vârstă 47 de ani. Ambii au ajuns pe mâna polițiștilor, iar magistrații au emis mandate de arestare pentru 30 de zile. 


Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota

Close
Închide
  Close