Mergi direct la conținut »
Un bărbat infectat cu HIV și-a violat copiii vitregi. Mama acestora a descoperit filmări într-un telefon mobil
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat infectat cu HIV și-a violat copiii vitregi. Mama acestora a descoperit filmări într-un telefon mobil

Un bărbat infectat cu HIV și-a violat copiii vitregi. Mama acestora a descoperit filmări într-un telefon mobil

Un bărbat din Bogota, Columbia, a fost arestat după ce s-a aflat că și-a abuzat sexual copiii vitregi. Bărbatul se pare că era infectat cu HIV.

De Dana Aramă,

Timp de doi ani, un bărbat în vârstă de 49 de ani, infectat cu HIV, și-a agresat sexual cei doi copii vitregi, informează minuto30.com. Acesta profitat de absența partenerei sale de viață pentru a le da micuților o substanță care îiadormea, după care îi abuza sexual.

Mama minorilor a fost cea care a descoperit dce se întâmpla. Aceasta a luat într-o zi rufe la spălat din camera partenerului de viață și a descoperit un telefon ascuns. În momentul în care s-a uitat în telefon, femeia a găsit mai multe înregistrări video cu abuzurile sexuale la care bărbatul îi supunea pe cei trei copii ai ei.

Femeia l-a denunțat imediat la poliție. În urmă cu șapte ani, bărbatul a fost arestat după ce și-a violat copiii biologici.

FOTO: Policia Bogota

Close
Închide
  Close