MENIU CAUTĂ
25 Iun. 2018 07:33

Un bărbat a murit în Târgu Jiu după ce a coborât din tren în mers. Plecase în direcția greșită

Distribuie

Un bărbat a murit în Târgu Jiu după ce a coborât din tren în mers. La nici 200 de metri după ce garnitura plecase din gară, omul a sărit din vagon. Decizia l-a costat viața.

Călătorii aflați în primul vagon al trenului care venise duminică seară de la Petroșani au auzit un zgomot puternic, după ce garnitura a părăsit gara din Târgu Jiu, îndreptându-se spre Craiova, scrie Pandurul.ro. Mecanicul a oprit imediat trenul.

„S-a auzit un zgomot ca și cum ar fi fost vagonul lovit de ceva. Imediat trenul s-a oprit, deși nimeni nu înțelegea de ce, pentru că doar ce plecasem din gară. Trenul atunci ieșea din stație și era clar că ceva lovise vagonul. Când am coborât am văzut ce se întâmplase', a mărturisit unul dintre călători.

Un călător a sărit din primul vagon, deși trenul se pusese în mișcare.

„A plecat trenul din stație și nici nu s-a pus bine în mișcare că a trebuit să oprească. Domnul a sărit de la primul vagon. Nu îl știe nimeni, nu era din zona gării ca să îl mai fi văzut pe aici. Trenul pornise la 20.44 din gară și, iată, că acum, la aproape 21.30, se pune iar în mișcare', a menționat, pentru sursa citată, angajatul gării din Târgu Jiu.

Imediat după producerea incidentului, martorii au sunat la 112, în speranța ca bărbatul călcat de tren să poată fi salvat. Chemați de urgență, medicii de la Ambulanța Gorj au constatat că bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, motiv pentru care nu i-au mai fost aplicate manevre de resuscitare.

Polițiștii au deschis un dosar penal și, din primele informații, spun că bărbatul care a murit ar fi un localnic de 50 de ani din Drăguțești. El ar fi vrut să ajungă cu trenul la Petroșani, însă s-ar urcat, din greșeală, în garnitura care venea de la Petroșani și se îndrepta spre Craiova.

Cel mai probabil, bărbatul a crezut că își poate repara greșeala dacă sare din trenul care tocmai se pusese în mișcare. Decizia i-a fost însă fatală.

După producerea tragediei, mecanicul locomotivei, care tocmai intrase în tură, a fost testat cu etilotestul, rezultatul indicând alcoolemie zero.

sursă foto: Pandurul


Citește și VIDEO | Un român conduce cele mai luxoase hoteluri din Polonia. Din parcare, la biroul de director


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii