Mergi direct la conținut »
Un bărbat în pielea goală în vitrina unui magazin din Iași i-a oripilat pe locuitorii zonei. Ce a făcut Poliția
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat în pielea goală în vitrina unui magazin din Iași i-a oripilat pe locuitorii zonei. Ce a făcut Poliția

Un bărbat în pielea goală în vitrina unui magazin din Iași i-a oripilat pe locuitorii zonei. Ce a făcut Poliția

Un bărbat în pielea goală în vitrina unui magazin din Iași i-a oripilat pe locuitorii zonei, care au chemat Poliția. Oamenii legii i-au dat un avertisment, pentru că acolo are casa și la parter un mic magazin. Polițiștii l-au sfătuit să se acopere, chiar dacă se află în domiciliu, pentru că expunerea indecentă ar putea afecta copiii.

De Mihai Niculescu,

Bărbatul în pielea goală în vitrina unui magazin din Iași a determinat intervenția agenților de la Poliția Locală. Bărbatul în chiloți se afla în magazinul de la parterul locuinței situată în cartierul Alexandru cel Bun, zona Piața Voievozilor. Persoana care a sunat la dispecer a anunțat ca un bărbat gol pușcă, care locuiește în acel magazin, este mult prea expus celor care trec pe acolo. Individul se uita liniștit la televizor, în pielea goala, pana la momentul în care au ajuns polițiștii locali, arată bzi.ro.

Omul s-a îmbrăcat și a primit doar un avertisment.


Noi detalii despre românca moartă în Republica Dominicană. Iubitul ei ar fi lovit-o, iar acum este principalul suspect


 

Close
Închide
  Close