Agresiunea a avut loc în locuința familiei din zona Tor din Valle, a notat rotalianul.com. Bărbatul de 32 de ani a fost pârât de soția lui, o femeie în vârstă de 37 de ani, că a devenit foarte agresiv.

Carabinierii au găsit-o pe femeia româncă și fetița sa în afara locuinței, care au reușit între timp să fugă de furia bărbatului.

Oamenii legii au observat că micuța de numai un an și jumătate avea mai multe vânătăi pe picioare și au chemat imediat ambulanța.

Recalcitrantul s-a baricadat în locuință cu fiul în vârstă de 3 ani, iar când carabinierii au dat buzna în casă, l-au găsit pe bărbat cu cureaua încă în mână.

Chiar și în fața carabinierilor, bărbatul a continuat să o amenințe pe femeie și să fie violent cu ea, atât de tare încât acesteia i-a fost teamă să-l mai denunțe.

În cele din urmă însă, femeia a găsit curajul de a-l denunța și le-a povestit carabinierilor despre toate violențele de care a avut parte din partea soțului de-a lungul anilor, multe dintre acestea sub ochii copiilor.

Bărbatul român a fost astfel arestat cu acuzația de violență domestică și a fost închis la penitenciarul Regina Coeli din Roma, în așteptarea unei decizii din partea judecătorului.


Citeşte şi:

Zeci de copii, scoși la cerșit de părinți în Costinești. Micuții dorm pe cartoane și stau cu mâna întinsă până la epuizare

Atacul de la Săpoca | Medicul de gardă a fost amendat cu 1.000 de lei

Un tânăr a mințit polițiștii că el ar fi autorul unui accident mortal petrecut recent! De ce a făcut acest gest

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri