Mergi direct la conținut »
Un bărbat și-a părăsit soția pentru a avea o relație cu fiica lui. Cei doi au făcut un copil
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat și-a părăsit soția pentru a avea o relație cu fiica lui. Cei doi au făcut un copil

Un bărbat și-a părăsit soția pentru a avea o relație cu fiica lui. Cei doi au făcut un copil

Un bărbat și-a părăsit soția pentru a avea o relație cu fiica lui, în vârstă de 20 de ani. Recent, cei doi au devenit părinți. După ce totul a ieșit la iveală, cei doi au ajuns în atenția autorităților, fiind acuzați de incest, notează Daily Mirror.

Povestea șocant a început atunci când Katie Pladl, în vârstă de 20 de ani, a vrut să-și găsească părinții biologici. Tânăra din statul american Carolina de Nord fusese dată spre adopție în 1998. I-a regăsit cu ajutorul rețelelor de socializare, iar după mai multe discuții a mers să-i viziteze.

Steven Pladl se recăsătorise și își refăcuse viața cu o altă femeie, împreună cu care a avut doi copii.
Câteva luni mai târziu, soția lui a plecat din casa familiei, iar cei doi s-au despărțit. Ea a spus acum că a luat această decizie deoarece Steven devenise tot mai apropiat de fiica lui și chiar dormea cu aceasta în dormitor.

Mai mult, în 2017, ea a citit în jurnalul unui copil că Steven și Katie au întreținut relații sexuale, dar și că tânăra era însărcinată cu tatăl ei.

Katie Pladl

Cam în același timp, Steven și Katie s-au mutat împreună. Mai mult, bărbatul le-a spus celorlalți copii ai săi că ar trebui să-i spună lui Katie „mamă-vitregă”. Fostei sale soții i-a transmis că intenționează să se căsătorească cu fiica lui.

În luna noiembrie a anului trecut, autoritățile au emis mandate de arestare pe numele celor doi. Până acum, însă, cei doi au reușit să se ascundă de autorități. Abia săptămâna trecută ei au fost prinși și acuzați de incest. În acest timp, cei doi deveniseră deja părinți. Katie a născut un băiețel, cel mai probabil în luna septembrie.


Citește și: Povestea șoferului drogat care a provocat haos în Capitală. Avea permis de conducere libanez


Close
Închide
  Close