MENIU CAUTĂ
08 Oct. 2013 20:09 , de Geo Berciu

Un bătrân de 65 de ani, ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL, după ce A FOST MUŞCAT DE O HAITĂ DE MAIDANEZI!

Distribuie

Bărbatul este din municipiul Vaslui şi a ajuns la Secţia de Reanimare, după ce a fost muşcat de o haită de câini, medicii intervenind pentru suturarea a 39 de plăgi muşcate.

„Pacientul prezintă un număr de 39 de plăgi muşcate pe braţe, antebraţe şi gamba stângă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale de suturare a rănilor. De asemenea, bărbatul a fost vaccinat antitetanos, în prezent aflându-se internat la Secţia de Reanimare”, a precizat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder, potrivit mediafax.ro

Potrivit anchetei declanşate de Poliţie în acest caz, bărbatul ar fi fost muşcat de cel puţin şase câini în suburbia Gura Bustei, unde victima deţine un teren de aproximativ cinci hectare, în apropierea unei păduri.

Bărbatul de 65 de ani a fost găsit pe terenul pe care-l deţine la Gura Bustei de o rudă de-a sa, care, de altfel, a şi sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita o ambulanţă.
Acest eveniment grav are loc la mai puţin de o lună după moartea terifiană a lui Ionuţ, copilul de cinci ani sfâşiat de o haită de câini.
Citeşte şi: Ei au reuşit să rezolve problema maidanezilor. Voi de ce nu puteţi? Vezi cum au scăpat de câinii străzii țările din Europa de Vest şi SUA  

Citește mai multe despre caine pe Libertatea.

Comentarii