MENIU CAUTĂ

Un bebeluș de 5 luni a fost torturat și apoi ucis de părinții lui. Medicii legiști au fost șocați când au văzut ce a rămas din trupul lui | FOTO

Distribuie

Un bebeluș de 5 luni a fost torturat și apoi ucis de părinții lui, doi consumatori de droguri care acum riscă ani mulți de închisoare.

Katherine Cox și Danny Shepherd din Irlanda au fost găsiți vinovați de moartea lui Eli Cox, provocându-i acestuia răni craniene ”catasrofice” și 28 de fracturi la nivelul gâtului și brațului drept. De asemenea, micuțul a fost expus la droguri, gâsindu-se la necropsie urme de amfetamină în păr, potrivit bbc.com.

                                    Katherine Cox și Danny Shepherd (foto Poliția Kent)

Medicii legiști au fost șocați de un asemenea caz de violență domestică infantilă. Potrivit lor, Eli avea trupul sfârtecat aproape în totalitate, arâtând de parcă ar fi fost implicat într-un accident rutier.

Motivul crime rămâne necunoscut, deși autoritățile spun că o posibilă cauză ar fi că părinții se aflau sub influența narcoticelor.

Katherine a fost codamnată la 8 ani de închisoare pentru provocarea morții lui Eli, la încă 3 ani pentru provocare de răni, și la 26 de săptămâni pentru posesie de amfetamine.

Eli, cu câteva săptămâni înainte să fie ucis (Foto kentonline.co.uk video)

               Eli Cox (Foto kentonline.co.uk video)

Danny a fost condamnat la 13 ani și jumătate pentru provocarea morții fiului său, la care s-au mai adăugat 6 ani și 26 de săptămâni pentru aceleași fapte pe care le-a comis și mama copilului.


Momente grele pentru tatăl Gabrielei Cristea. A fost internat pentru a șasea oară într-o lună! „Zilele mele sunt numărate”


 

Comentarii