MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

UPDATE | Bebeluș din Vaslui, scos din flăcări de o asistentă medicală. Copilul a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului

Distribuie

În urma unui incendiu care a izbucnit într-o locuinţă din localitatea Dăneşti, comuna Emil Racoviţă, un bebeluș are arsuri pe 80% din corp. El va fi transportat la un spital din Capitală. 

UPDATE 21:37: Prima care a ajuns la incendiu a fost asistenta medicală din sat, care a reușit să scoată copilul din casă. Bebelușul a fost scos din flăcări în stop cardio-respirator.

La locul incendiului s-au deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, potrivit ISU Vaslui, informează Agerpres.

„În urma incendiului, copilul a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, acesta urmând a fi transportat la Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Florin Burghelea.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au demarat cercetări în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.


Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii


 

Comentarii